19 dagar kvar..<3

Ingen bebis än och de verkar inte vilja komma än heller:p
Har en del värkar och de trycker fortfarande på men inget mera:(

Lång dag och mycket att stå i men nu är de kväll och ungen sover efter att ha haft näsblod två ggr under kvällen:O

Kan inte skriva så mycket då datorn inte funkar som den ska.

Höres/Zanna!

Vecka 38(37+0)!<3

Med andra ord 20 dagar kvar...

Men vi var en vända inne på förlossningen igår då jag hade världens värkar dock inte regelbundet, men de tröck/trycker på som bara den.
Så var inne och fick ligga med hjärtljudskurva och värkkurva, minns inte vad de heter.
Låg väldigt länge, i två omgångar, sedan blev jag undersökt och de var inget förändrat, så fick smärtstillande och sitta i dagrummet och vänta på att dessa skulle ta sedan åkte vi hem.
Mamma, jag och Matte, så var inte hemma förrän runt 03 inatt, somnade dock inte förrän 04, men ingen direkt skillnad idag, dock inga sådana värkar, kommer då och då men de överlever jag:)

Längtar efter att se den lille nu faktiskt, men vi får se när den behagar att titta ut:)

Dagen idag, har varit rätt lugn, har varit hos mormor(min) i Tjällmo tillsammans med Theo och mamma såklart.
Sedan hem till mamma och sedan följde vi med min bror hem en stund och Theo fick låna en film och jag med och så fick Theo en ödla och de största var nog att få sitta i hans bil framtill och få all uppmärksamhet:)

Trött är han och jag med men ska ta mig iväg och köpa youghurt är så sugen på de, och de är självklart slut:(

Så ingen bebis ännu men snart kanske?

Höres/Zanna!

21 dagar kvar eller?

Har inte skrivit då vår dator strejkar, men sitter här nu en stund och tänkte uppdatera er lite:)

Gick på toa i söndags och när jag satte mig sa det stort splasch, blev lite chockad men insåg inte riktigt vad som hade hänt.
Tog på mig binda och insåg att något sipprade, så ringde efter mycket tjat från folk runtomkring att ringa, pratade med en kvinna på förlossningen, som sa ifall jag trodde de var vattnet och de gjorde jag inte riktigt eftersom de verkligen blir blött när de går, nu sippra de bara, och var kladdigt(najsig fakta).
Men vi bestämde att jag skulle ringa till Bm under morgondagen ifall de inte hände ngt mer under natten förstås.
Hade en del värkar men de avtog då jag duschade och tog alvedon, så somnade väldigt skönt tillslut.
Ringde Bm igår och fick en tid kl 14, var skit nervös för att gå dit då jag har ngt som sipprar men tänkte att de är nog inget speciellt.
Men fick reda på att vattnet har inte gått, men däremot så är nästan hela livmodertappen utplånad, och jag är öppen 1 cm, men fostervattnet sipprar lite grann men de är ingen fara, för jag har så pass mycket vatten.
Vi gjorde även ett vanligt ul och fick se delar av den lille, dock mådde jag fruktansvärt illa och höll på att svimma, så såg inte så mycket men älsklingen såg en hel del:)
Så fick lite svar på hur stort huvudet varoch så då jag verkligen inte vill vara med om sugklocka igen och de lär jag inte behöva:)

Så min dom av Bm var bebis är ute innan den 5 maj, och gyndokt. trodde senast måndag veckan efter där:)
Så vi får väl se, jag känner att de är ju inte många dagar de gör skillnad men skulle gärna möta den lille varelse i magen snart:)<3

Höres/Zanna!

Söndag kväll.

Nu är de söndagkväll och dagen har varit lugn.
Theo sover dock inte än, han bajsade inte igår och de har inte kommit ngt idag trots pulver:(
Så var de bara en tillfällighet att de funkade?
Men men håller tummarna för att de ska sätta igång snart igen, men ska slänga honom i säng snart och försöka få honom att sova, dock att hans mage är lite som den är. Han har inte ont just nu förvisso men känner sig orolig i magen.
Har nog varit inne med honom 10 ggr minst i hans säng och bäddat rent då han har kissat igenom en gång också:(
Men men snart däckar han nog och jag med förhoppningsvis då jag ska ringa ett samtal imorgon och försöka ta mig till Platenskolan imorgon och lite annat, har ett viktigt möte i veckan som jag måste fixa lite grejer inför, samtidigt som vi ska underhålla Theo hela tiden då han inte kan vara hos dagmamma.

Bebis ligger där den ligger och verkar stanna där ett tag till, men tycker om ca 2 veckor så får den gärna vara här:)
Längtar så<3

Höres/Zanna!

Saknaden efter dig är enorm, du betyder mkt för mig trots allt du har gjort..

Forsätter med nedräkning...

24 dagar kvar nu, känns fortfarande långt borta:P
Har inte börjat packa bb väskan än men tänkte börja med de under veckan så den är klar:)
Annars har de inte hänt så mycket har bara ont i bäckenet och sammandragningar vid vissa ansträngningar, att bära Theo är big no no, men självklart måste jag så måste jag.

Tänkte göra hamburgare, pommes och bearneasesås snart:)
Ska bli väldigt gott, då jag börja bli hungrig;)

Dagen idag har varit bra, har träffat mamma och så idag. Mysigt att prata av sig och bara va:)
Underbart väder med nu förresten, hoppas nu att våren stannar kvar.

Igår träffade jag Jenna, Jeff och Casey, självklart Aramis också:)
Mysigt som vanligt, blir ju så sugen när man ser den lille och får hjälpa till på ett litet hörn:)
Fick underbara nyheter därifrån som jag kommer skriva ut så småningom men de väntas ett tag till;)

Tycker de är dåligt att ingen kommenterar bloggen jag vet ju att de är en hel del som läser:)
Så hallå, ramla in lite kommentarer nu.

Höres/Zanna!

Som sagt ny vecka och bara 27 dagar kvar..

Och har varit hos Bm idag, och den lille har faktiskt fixerat sig!:)
Till och med min Bm blev lite chockad att magen hade sjunkit sådant och att den lille låg så långt ner.
Sf måttet ligger nu på 33 och sist låg de på 34 så de har sjunkit väldigt mkt, hade ju egentligen växt lite annars:P

Hjärtljudena låg på rätt lågt idag på 135 slag/min, men ingen fara bara de tickar som de ska, blodtrycket låg bra i vanlig ordning och jag fick stränga order om att börja packa BB väskan har faktiskt inte ens börjat än:O
Men har fortfarande ingen panik angående att packa den utan de känns som en evighet till den lille tänker bestämma sig för att komma ut:P

Men när jag var hos Bm och hon sa att den lille har stallt in sig på att komma snart så sa hon att de lär nog inte dröja, och när jag gick därifrån så fick jag en ny tid den 5/5, men hon sa att den kan ha kommit till dess?
Underbara tanke då de skulle vara skönt att ha den lille här snart, men skrämmande att vårat liv som tvåbarnsföräldrar börjar i sådana fall inom 2 veckor.
Men vi får se den kanske envisar och ligger inne ännu längre ändå:D


Men tycker att ni som läser kan skicka en kommentar om när ni tror den lille kommer och om de blir tjej eller kille?

Höres/Zanna!

p.s. Vår digitaltv har kommit och är inkopplad och klar vad tror ni mina älsklingar gör? Jo, tittar på barnprogram ihop:)d.s.

Vecka 37(36+0)!<3

Nu har klockan passerat 00, så nu är vi inne i vecka 37, så i slutet av denna vecka är bebis "färdig", ska till Bm idag eller rättare sagt halv sex på eftermiddan/kvällen, så får vi se vad hon säger då?
Hoppas de har mognat något så man ser att något är påväg att hända:)

Längtar så då man är inne och tittar runt på alla bloggar, bdb med mera som har fått sina sötnosar:)
Jag har ju förvisso min underbara son men han är inte så liten längre, och han gör nog att jag längtar ännu mer, att se hans blivande syskon och han tillsammans ska bli så underbart!!

Och alla nyblivna mammor och även "gamla" mammor vet vad jag pratar om när man säger att man inte kan beskriva sin kärlek till sina barn!!
Helt otroligt egentligen vilken kärlek man hinner binda till det barn man bär i endast 280 dagar i magen, sjukt egentligen, men en sådan härlig känsla att se sitt eget kött och blod springa omkring med en blandning av sin livskärlek.

Mina underbara grabbar har slocknat ihop i Theo´s säng så underbart att se hur lika de är och de värmer i hjärtat mitt och se dom! Och bebben i magen lever rövare för tillfället, eller sparkar rejält i revbenen, magen har sjunkit massor nu och de känns för blir kissnödig för minsta lilla förtillfället, men bara att springa och se glad ut:D

Blir ett rörigt inlägg i vanlig ordning, men älskar detta att bara skriva utan att behöva tänka vad jag skriver utan kan tala direkt ifrån vad min hjärna har att erbjuda:P;)De senaste dagarna har varit röriga för olika saker då vi har fått massor runt oss, men som tur är har jag ett par underbara människor som finns där oavsett:

Mamma: De är konstigt egentligen jag pratar med dig dagligen och har jätte svårt de dagar(om de nu händer), vi inte pratar med varandra att få ett lugn, de är sjukt vilken stor inverkan du kan ge mig av bara ett par stärkande ord, eller ge mig en "spark" i baken så är jag igång. Älskar dig otroligt mycket och kan fortfarande inte fatta hur du lyckas jämt;):)<3

Svärmor: Tack för allt du gör, till exempel att hjälpa till med Theo och att hjälpa mig trots att jag inte säger något när de gäller hemmet med mera.

Ia: Vi har inte har känt varandra länge men ändå så kännas du som en vän från min barndom som känner när de är något som är fel, eller när något är bra utan att jag ens öppnar min mun:P
Beundrar hur denna människa kan stanna vid min sida, trots att hon egentligen kan vara ute och festa, och vara med de andra med mera, men istället väljer hon att vara med mig nästintill dagligen!<3

Matte:Datumet 16/9-05, kommer alltid finnas inristat i mitt hjärta, de var dagen du blev min.
Trots allt som har varit så har du alltid funnits där oavsett du har älskat mig för den jag är oavsett hur jag ser ut, eller hur jag beter mig du finns där och älskar mig precis för den jag är. Du är allt jag kunnat önska mig och utan dig hade jag aldrig haft de jag har idag.

Theo:Du är beviset för min och din pappas kärlek och jag ångrar aldrig att jag födde dig.
Den 17/12-06 kl 20.01, kom du på 3860 gr och var 52 cm lång, och visade oss vad tro, hopp och kärlek innebär.

Bebis:Du ska bara veta hur mycket vi längtar efter dig att få se dig, och få röra vid dig, både jag, din pappa och ditt syskon längtar så och se vad du är för krabat. Vi älskar dig så, fast du inte ens är här än.
27 dagar kvar!!!<3<3<3<3<3


                   
Ia!


Svärmor, jag, hundar och gullungen.


Min älskade mamma tillsammans med gullungen:D


Min själsfrände!


Min tro, mitt hopp och min kärlek!<3


Min tro, mitt hopp, och kärlek självklart och även gullungens
blivande syskon!<3


30 Dagar kvar!!!<3

Dagen har varit seg, sjukt seg, har mått illa och haft ont överallt känns de som och sover skit på nätterna nu, blir tokig på detta vrindande och vändande och springande till toan och inte kunna sova!
Men när den lille är här så vet jag att jag kommer glömma all smärta och allt som har varit..

Men det jobbigaste är faktiskt att känna sig så fruktansvärt handikappad att inte kunna lyfta Theo utan att de gör ont, att jag inte ens kan lyfta honom vissa dagar att han inte kan klättra på mig till och från men jag uthärdar de, det vet jag.
Hade aldrig funkat ifall inte Matte tog Theo på morgonen när jag har sovit skit, att han bär tvätten och att han hjälper till med vissa saker i hemmet som är lite tyngre.
Har ju en underbar vän med som hjälper mig att bära när vi är och handlar och stöttar mig, medans jag bara klagar;)

Men ska bli så skönt när den lille är här och jag inte har ont jämt utan kan röra mig och busa med Theo ordentligt på golvet och allt sådant!!!!
Sommaren kommer bli underbar med bebis och Theo och att jag kommer kunna röra mig på ett helt annat sätt.

Nog tjatat om mina problem:P

Dagen idag har blivit en del sovande(vridande) för min del, har även gjort mat och sedan diskat, sedan gick vi ut och Theo gungade och grejade, roligt att se när de busar mina grabbar ute:)
Sedan ännu mer ätande och idag kom de bajs igen:), lycklig när de sker dock att jag mår skit illa idag och inte klarade att ta blöjan:O
Nog pratat om bajs:P

Tror faktiskt lillkillen har däckat ändå nu, hoppas de ska snart smyga in och titta, sedan ska jag halsa vatten och hoppas på att illamående, huvudvärk och allt annat släpper;)

Höres/Zanna!

Stort Grattis till Linda och Sofia som har fått sina bebisar nu:)

Lördag natt:)

Så dagen har gått i ett samtidigt som de har varit en väldigt mysig dag hos mamma:)
Theo tyckte också de var mysigt, då han har fått åka traktor och fått lite ensamtid tillsammans med morfar:)

Kom hem vid 18(?) tiden och då blev de en promenix med Ia till maxi vi tog faktiskt buss hem då de blåste sådant.
Köpte lite lördagsgodis, har helt glömt att de var lördag:P trodde de var fredag faktiskt:);)
Så jag och Ia har suttit och myst och tittat på tv då Matte har varit iväg och hämtat en dator som så nu kan jag faktiskt lägga över bilder:D Underbart!

Så kommer en del bilder efter texten här nu;)

Men men imorgon är de inget speciellt på schemat än så länge, men de är sådant som kan ändras snabbt;)

P.s. Förresten har en del av slemproppen gått:) Najsig fakta va;)d.s.

Höres/Zanna!


Theo har hittat en mask:)

Theo och Casey

Vet inte vad hon gjorde men Theo blev lite rädd:);)

Så tänkte göra bara inlägg med bilder på, men får bli en annan dag:)
För dom som har missat de så är Casey, Jenna och Jeffs ögonsten:)

Höres/Zanna!

Fredag igen...

Och jag känner mig rätt så orkeslös än så länge:P
Hade planer på att träffa mamma idag men hon hade andra planer så imorgon åker jag i vilket fall till henne för ungen saknar henne så mycket:)
Säger han till och med<3

Dagen idag har varit rörig med dåliga besked, men skam den som ger sig. Vi har även märkt att barnkanalen är borta!?
Vi har tittat runt och sökt om och om igen och insett att den och ett par andra har försvunnit, varför?
Men men tittade runt på comhems sida idag och bestämde oss för att beställa ett par kanaler där istället för Theo´s skull och för min karls skull så måste de ha barnkanalen och nu fick de även Disney channel också, så de kommer igång under nästa vecka:D

Dagen idag har inte kommit igång riktigt än, tydligen har karln bestämt att svärmor ska dra ut ungen så vi kan storstäda och skölja av alla blommor och så.
Ska bli rätt skönt då vi har varit ute varenda dag och gått flera km per dag så kan de vara skönt att hålla sig hemma eller gärna fall i närheten:D

Hmpf, ska nog börja putsa fönster också, plus att jag har övertalat karln och vända på sängen;)
Så blir en del i helgen att göra:D

Höres/Zanna!

Btw. Bara 32 dagar kvar till de är beräknat för bebis att titta ut:D


Vecka 36(35+0)!<3

Byter vi som sagt vecka idag igen, och jag har tagit jätte mycket fina bilder då vi fick tag i en ny kamera nyligen men min dator vill inte riktigt vara vän med att få något mer kopplat i sig så får vänta med att lägga in bilder tills jag får låna någons dator eller om någon har någon stående?:D:)

Så någon som har en stationär burk som bara står?, behöver inte vara något märkvärdigt då jag bara sitter vid internet och vill bara kunna få in bilder till datorn och över till externa.

Men som sagt vecka 36 nu och nästa vecka är de Bm besök, sedan ska jag tillbaka andra veckan i maj och om inte bebis har kommit då så skulle jag få lite hjälp på traven;)
Men vi får väl hoppas att den lille kommer snart:)

Alla vi längtar så:D

Höres/Zanna!


Godmorgon världen!:D

Så nu är de ny dag nya tag:P
Har varit vaken en bra stund, har försökt fjäska för Theo med macka och grejer men ingeting duger, men nu sitter han och äter kassler:P
Bättre än ingenting.

Ska snart få liv i karln som fortfarande sover, stackarn är jätte trött till och från men men han kan ju sova ett tag till, vi ska snart laga mat sedan knallar vi bort mot Charlottenborg och leker av oss:)
Ska bli roligt att träffa ett par bekanta ansikten igen, ska kanske slå på stort och sminka sig när man har tid på sig?
Eller ja, vi måste nog knalla om en timme drygt då de tar sin tid att gå till Charlottenborg, men jag har gett mig f*n på att inte ta buss ifall de inte öser ner med regn:)
Även om jag är gravid och har ont så blir de inte bättre av att åka i en ryckig buss utan de är bättre att knalla i vår takt(min och Theo´s), plus att magen kan ju sätta igång, men verkar inte som de så de blir nog klyx imorgon.
Jag har nog aldrig längtat så mycket efter bajs som jag gör nu;):P

Men men fixa medicinen också, usch tar ju en halvtimme innan han fått i sig hela doserna:(
Men med lite trix och fix så går de:)

Höres/Zanna!


Så nu ska man...

bara duscha, och klara att stå i duschen med känns som mina vader och fötter ska explodera:P
Men inte lustigt med den promenaden och allt som har gjorts idag.

Idag tog vi en rejäl promenad ner till Borenshult, påvägen så stannade vi och tittade på de mesta bland annat på ett par som fiskade som fick fisk precis när vi tittade på:D
Theo blev eld och lågor över de:D;)
Men men som sagt kom fram till Slussarna och köpte varsin glass och satt och njöt av vårvädret, sedan tog vi våran vandring tillbaka igen, och stannade och matade änderna, och lekte vid en lekplats vi kom inte innanför dörren förrän vid 19.30!:O

Har en del förvärkar, men tycker de kan gå över till sammandragningar istället så vi snart får se våran älskade lille bebis:)
Men men de lär nog dröja ett bra tag till:(

Men som sagt imorgon byter vi vecka igen och de är bara att räkna ner dag för dag nu:)
Och de är ju bara 34 dagar kvar imorgon:D

Imorgon blir de öppna förskolan i Charlottenborg som gäller så vi ska nog faktiskt knalla dit och hem imorgon med:)
Kan ju få bebis att komma snart:P

Om inte annat kanske ungen kan bajsa, han har inte gjort de sedan vi gav honom Klyxen i söndags och nu är de andra dagen han har fått 2 doser av medicinen men inget händer:(

Nehe, ska försöka ta mig in i duschen nu och bänka mig vid tvn:)

Så glad för ditt beslut och stanna där du är, tänker på dig något enormt mycket och jag älskar dig oavsett vad du än gör!<3

Höres/Zanna!

Måndag.

Dagen idag har varit bra och dålig.
Men men skönt att dagen är slut och jag kan ta nya krafttag imorgon.

Idag har de varit utelek, telefonsamtal efter telefonsamtal och besök av Jenna, Jeff, Casey och Aramis:)
Var jätte mysigt med Casey idag, som är så pytteliten:)
Blir ju alldeles salig, och tack vare att dom var här och att jag har världens goaste unge så har dagen inte varit så jobbig som den annars hade blivit.

Men men skriver kanske mer imorgon.

Höres/Zanna!


Söndag

Dagen idag har varit bra, samtidigt som de gnager i mig att min son är sjuk.

Men under dagen idag har vi:
Ätit frukost och grejade och gjorde i ordning, packade lite grejer och stannade förbi på Östenssons och köpte fika, sedan var vi i Bondebacka i drygt 4 timmar sammanlagt, hundarna sprang, ungen sprang och vi fotade och pratade och svärmor kom upp dit och hämtade upp hundarna, sedan knallade vi hemåt och gjorde hamburgare med bröd och en stor sallad till:)(Theo får bestämma vad han vill ha för mat då han inte äter som han ska nu).
Sedan gick Theo ut på baksidan och lekte, och vi städade och forsatte njuta av vårvädret som har kommit med stormsteg.*älskart*
Ia och Danne kom hit senare framåt kvällen nu och vi tog en promenix runt Varamon, Theo sprang som en galning därnere och tyckte de var mysigt, men trots allt spring kom inget bajs.


Vi var ju som sagt på Barnmottagningen i onsdags och då gav dom honom ett Klyx, för att tömma honom. Och de kom bajs när vi var där men trots medicineringen han får här hemma så har de inte kommit något. Så vi måste öka dosen ytterligare, men som sagt vi fick med oss Klyx hem och ett 25 cm långt rör som ska in därbak på ungskrutt när de inte har kommit något bajs på 3-4 dagar. Och nu har de ju gått 4 dagar. SÅ jag ringde förut idag till 1177 då jag och Matte inte tycker de är humant att ge honom detta då vi måste använda plaströret, och vi är livrädda att göra honom illa. Men fick prata med en j*vla idiot rent ut sagt. Hon sa att vi som föräldrar ska göra sådant jag förklarade dock att de är ingen som vill göra detta då detta inte är humant för fem öre.Så hon ringde till akuten(?) och frågade hur mycket dom hade att göra och de hade fullt och Jouren gör de tydligen inte? Vad fan har vi sjukvård till när dom inte kan hjälpa oss med en sådan sak. Utan jag skulle be min mamma tyckte hon.

Men vad fan om jag inte vill göra de så vill väl inte hon göra de heller? Men men skit samma, vi gjorde de efter mycket men aldrig mer. De är hemskt att inte veta om man gör honom illa eller inte. Men bajs kom de ju och de är de vi har väntat på!!! Men inte tillräckligt för 4 dagar, så ska ringa runt som en galning imorgon, och försöka få klarhet i saker och ting.

Och en del har ju undrat hur de har varit och vad vi har gjort för ungskrutt så kan ju skriva min sammanfattning jag har fått ihop efter att jag har sammanställt alla journaler än så länge.

                                    Jourcentralen               Vårdcentralen         Barn            Baltazar
Mottagningsbesök:            
27                                   14                       7                   3               =51

Telefonkontakt:                   1                                    26                      7                    4               =38

Pricktester:                                                                                         2                    2                =4

Provtagning:                                                                                       2                    2                =4


Känt på hans mage/ändtarm:                                    1                                             1                =2


Diagnoser som tilldelats efter besöken:

Astma,Öron & Hals: 31

Mage: 10

Krupp: 2

Sårskada: 1

Mediciner på recept:              Tavegyl:1                                Cefradoxil:1
                                               Amimox:4                                Kåvepenin:5
                                               Spektramox:1                          Betapred:1
                                               Desentol:4                               Bactrim:1
                                               Ery Max:1                                Lactulos:2               =21 ggr

Detta är inte alla mediciner, har bland annat inte skrivit med det han har nu, och så om vi har haft vissa mediciner kvar hemma så har han fått använda av dom igen.


Höres/Zanna!


Kan inte få ett lugn i kroppen..

Vet inte om de är boandet som får mig att bli såhär, alltså jag har alltså däckat "tidigt" ett par kvällar nu och tyckt att jag har varit duktig då jag inte har sovit något på dagarna heller.
Men nu känner jag att kroppen går i högvarv samtidigt som jag inte kan göra så himla mkt då jag får as ont i stället, skulle vilja riva ut och städa ordentligt från tak till golv överallt, men samtidigt så vet jag att jag inte kan för då får jag hundra ggr värre med värkar, och allt annat:(

Men men, ska försöka övertala karln att vi ska försöka städa ur ordentligt igen nu när hundarna blir hämtade imorgon, skulle vara skönt och inte behöva ta allt precis innan bebis kommer, och trots allt är de bara 37 dagar kvar nu tills BF.
Känns som en evighet samtidigt som väldigt nära.

Kvällen var trevlig då vi gick till Rimini och satte oss en stund, blev en sen kväll för Theo men ngn gång gör ju inget:D
Men kan fasiken inte äta så mycket längre, de känns att bebis tar plats:P
Jag, Ia och Theo delade på en kebabtallrik och de blev mat över!:O
Haha, vi är inga tjockisar vi inte, eller Theo åt från både Matte och Danne också, of course;)

Blir väldigt kladdigt inlägg nu här men men skriver lite bara:P

Förresten Grattis till alla er som blir mammor närsomhelst nu och även till alla som ska få senare under året också såklart. Och självklart ett stort Grattis till alla runtomkring som redan har fått sina bebisar:D<3

Höres/Zanna!

Lördag<3

Dagen idag började rätt så skapligt, vaknade av att jag fick sms av Marie, vi skrev med varandra ett tag sedan bestämde vi att hon skulle komma hit:)
Så hon kom vid 13 tiden, sedan har vi åkt runt och släppt hundar med mera:D

Ia och Danne kom hit nyss så blir myskväll med dom:P
Har saknat min brud som äntligen är hemma igen<3

Höres/Zanna!

Fredag hela veckan..

Känns faktiskt som de är fredagar hela tiden alltså.
Visst de är ju skönt, men de går så fort samtidigt som de går så långsamt.

Theo sov hos farmor igår sen, de var rätt skönt att kunna lägga sig och inte behöva vakna för att ta Theo:)
Sov trots allt rätt bra vred och vände ett par ggr och detta springade för att kissa är ju inte så himla roligt men de får gå:P

Gick upp jag och älsklingen som mår bättre idag, och sedan knallade vi till stan och hämtade ut mediciner och grejer.
Sedan gick vi till svärmor där ungen var, fick frukost och pratade en hel del, sedan promenerade vi hem med hundarna, som ska vara här i helgen då svärmor ska ut imorgon.

Fick även telefonsamtal om att journal kopiorna från Vc var jag tvungen att hämta, så gick förbi där också.
258 spänn för 43 sidor!!!
Men men, kom hem hit och hade passande nog fått från barnmottagningen också, så har suttit och sammanställt alla papper och sorterat dom och så.
Är förbannad för hur de tar hand om min son!! Sjukt alltså.
Ska sätta mig och sammanställa en del av de fakta här faktiskt, då många utav er undrar vad som händer angående min son.

Nehe, ska forsätta titta runt på internet..

Höres/Zanna!

Torsdag och ungens leende är på topp!:)

Vaknade faktiskt tidigt idag, trots att jag var vaken med Matte till och från som fick feber igår kväll.
La mig och ungen på soffan tidigt, och sedan ringde de på dörren, undrade vem de var.
Öppnade och där utanför står Dennis, min halvbror, och frågade ifall Theo ville åka traktor med honom.
Dum fråga.
På med kläderna fort på ungen och sedan ut, han kom precis in nu och är lycklig för han har tagit bort allt grus:)

Så ska kasta i oss varsin macka sedan drar vi till mamma:)
Matte ligger hemma idag så gott han kan;)
Han har inget tålamod att bara vara hemma.

Höres/Zanna!

Skriver av mig lite...

Jag nämner inga namn utan jag kommer bara att skriva av mig och se vad ni läsare tycker?


Jag har en bra kontakt med en ung mamma som är en underbar mamma till sin dotter.
Hon och jag träffas tyvärr inte så ofta, men pratar med varandra om de mesta ändå, och uppdaterar varandra om våra situtaioner.
Hon känns väldigt nära samtidigt som ändå så långt borta, men jag vet att hon finns där för mig så som jag och Matte finns där för henne.Hon träffade en kille för ett par år sedan, de blev ett par förlovade sig och fick reda på att de skulle bli föräldrar.
Hon var ung mycket ung även han var ung men inte riktigt lika ung.
De bestämde att de skulle behålla barnet mot alla odds, så de berättade för nära och kära.

Sedan så skulle dom åka på kryssning ihop, men hon valde att stanna hemma för hon ville inte åka gravid bland massor onyktra personer och han ville åka för han ville göra något tillsammans med sin familj och vänner innan de skulle bli en familj.

Sagt och gjort han åker på en 24 timmars kryssning och min vän är kvar hemma.
Och när han kommer tillbaka gör han slut och vill att hon ska göra abort, för han har hittat en ny tjej under kryssningen. 
Min vän är nu inte så himla långt ggn men är fast besluten om att behålla barnet ändå, för hon har ju redan stallt in sig på de och börjat planera hur de ska se ut för henne och kommande barnet.

Så hon blir själv, han hör inte av sig, följer inte med på några besök eller något.
Och är inte med ens under förlossningen utan träffar henne efter den.
Men de är en av de få ggr han träffar henne.

Mamman i fråga försöker ta kontakt med honom och prata med honom men han bryr sig bara om vad hon gör i princip, och frågar inte speciellt mycket om barnet.

Tiden går och han träffar ännu en ny tjej, men denna gången är de annorlunda, den nya tjejen blir gravid.
Och de bestämmer sig för att behålla barnet.
Jag tycker inte att de är barnet de är fel på utan att han kan skaffa en till när han inte ens har lärt känna sin förstfödde.
Och när folk har påpekat hans fel i de han gör mot den förstfödde, så skyller han på att han inte har tid?
Hur fan kan man inte ha tid till sitt eget barn?
Och har man tid att skaffa ett barn får man väl ta sig tid till att ta hand och lära känna de man har skapat.
Tänk att missa första stegen, skrattat/leendet, krypandet, orden allt sådant.
Han kan inte ens berätta vad hans dotter gillar!

Men som sagt tiden går och nyligen föddes en tjej, som är syskon till hans förstfödde.

Och sättet min vän får reda på att hennes dotter har blivit storasyster är  genom en sida på bdb, och sedan ett sms där de står bara vad barnet heter inget när hon föddes ingenting.

Och nu sitter hon i den sitsen med en flicka som fyller 3 i år, som snart börjar förstå att hon inte har någon pappa närvarande.
Och hon vet inte hur hon ska göra, hon orkar inte "tjata" att han ska ha en kontakt med barnet utan försöker ta en dag i taget.

Men jag blir arg och besviken samtidigt som jag inte har med saken att göra.
Jag känner pappan sedan många år tidigare och trodde faktiskt han var 10000 ggr mognare än vad han är!

De gör ont i mig att se hur min vän försöker att skydda sin dotter mot allt ont.
Samtidigt som hon får massor skit kastat mot sig om att hon inte försökte/försöker att ge dottern en fin relation till sin pappa.

Är de rätt att man som pappa får göra såhär?
De finns många mammor som också säkert gör såhär men hur långt får de gå?

Vecka 35(34+0)!<3

Ja, nu är vi inne i vecka 35 känns som en evighet kvar tills de är dax, men de är ju endast 41 dagar kvar!<3

Dagen har gått i ett idag, så har inte haft tid att skriva här överhuvudtaget.
Men nu kommer en update.

Vaknade av väckarklockan, var gör irreterad då jag sover som en påse nötter under nätterna, har så ont överallt.
Men drog mig upp väckte karl och unge, sedan tröck vi i oss frukost jätte svårt att äta frukost direkt på morgonen men de gjorde vi ändå.
Sedan gick vi bort till lasarettet, och mötte upp mormor/mamma, och de åkte neråt mot Barnmottagningen och jag var bara och lämna urinprov till Barnmorskan, sedan for jag ner.
Träffade en helt ny läkare idag, och hon verkar bra samtidigt som jag har jätte svårt att släppa en sådan person inpå mig då vi har blivit lovade för mycket.
Men de slutade i att vi ska prova en helt ny medicin och de tömde tarmen på honom där idag.
Vi kom dit vid 9.00 och var ute vid 11.00 var helt slut i rygg och övriga kroppen, så gick hem hit, och la mig för jag mådde piss.
Somnade till och från även ungen också, medans älsklingen städade och gjorde middag:)

Vaknade när telefon ringde, de var Mattes moster som ville komma hit en sväng, så gick upp då.
Men har inte varit mig själv riktigt så blir tidigt i säng idag.
Men men de kom hem moster, Lelle, Tommy(Mattes kusin), och även Mattes andra kusin Rikard:D
Har inte träffat dom något överhuvudtaget typ så de var trevligt, de hade med sig fika så vi satt och åt och pratade och grejade.

Så vid märkte knappt att tiden runnit iväg, men kom på vid 17, att vi hade tvättstuga och Bm kl 18.
Men de ville vara kvar och ha Theo och han sa inte nej till de inte:)
Så vi gick bort till Bm, och fick reda på att än så länge är de inget farligt med huvudvärken om de inte blir värre, men däremot tyckte hon jag skulle ha ngt starkare mot min smärta i rygg med mera, så hon ringer imorgon då hon har pratat med en läkare.

Fick även reda på att bebis låg neråt, men inte fixerat sig men neråt låg den och väldigt långt ner:)
Hjärtljuden var bra och allt såg fint ut och magen hade sjunkit såg hon med så hon trodde att jag skulle föda i vecka 37-38 någon gång.

Men vi tog upp ifall bebis inte har tittat ut i vecka 39 så gör vi en hinnsvepning då, så jag slipper gå allt för länge, och de känns bra:D

Så med andra ord har de varit full rulle, Moster & com. åkte för en halvtimme sedan och Theo verkar trött igen så ska snart lägga honom också:D
Hoppas på att vi slocknar snabbt allihopa ikväll:)

Höres/Zanna!Så nu har hela dan gått..

Har tagit de lugnt hela förmiddan och halva eftermiddan typ, åt mat här hemma, plockade i ordning, diskade och grejade lite sedan gick vi ut och cyklade, eller som sagt Theo cyklade vi gick efter/med.
Och stannade på olika lekplatser och lekte lite:D

Så kom in här vid strax efter 18, Matte gjorde då negerbollar, som vi smaskade på efter kvällsmaten:)
Theo har både badat och duschat och ligger nu i sängen och däckar nog närsom.
Jag har fortfarande huvudvärk, och den blir bara värre och värre nu känns de som, har skapligt ont i ryggen med så ska kanske kasta mig i ett bad? Jobbigt dock med huvudvärk:(
Men underbart för rygg, mage och allt:P Så får väl tänka på saken, brukar bestämma mig rätt snabbt när jag ställer mig i duschen vad jag ska göra.

Imorgon ska vi upp 7.30, ska möta mamma runt 8.30 vid entrén på lasarettet, känns bra att hon ska med och stötta oss, och även kunna säga ifrån hon med.
Känns faktiskt som de inte tar oss på allvar, när man kommer till olika ställen och berättar om hans problem.
Ska även lämna urinprov hos Bm innan vi ska vara på Barnmott. sedan ska jag vara där kl 18 igen för vanlig träff.
Har även tvättstuga imorgon, så ska kanske planera vad vi ska ha för mat redan nu och ta fram och tina de nu, då vi har dåligt med tid imorgon.
Och om de är fint väder så vill vi definivit vara ute med skrutt också, ska ju försöka träffa Mattes moster imorgon istället:D

Nehe, duschen nästa:D

Höres/Zanna!

Tisdag..

Hehe, dessa rubriker:P
Men men vi kör på vad de är för dag då jag är veckovild:P

Gårdagen var vi ute och cyklade eller Theo cyklade och vi gick efter/med, vi var hemma rätt sent igår kväll men kul var de och ungen slocknade på två röda:D
Idag blir de med cykling som står på schemat så vi ska se ifall Mattes moster ringer snart, så vi kanske kan cykla förbi där:D
Usch, har fortfarande jätte ont i rygg och mage till och från men denna huvudvärk och illamående är hemsk.
Pratade med min bm och ska lämna urinprov imorgon, så vi ser att de inte är havandeskapsförgiftning på gång.
Men tror inte de dock.

Usch, är jätte hungrig nu också, så ska kanske se ifall Matte ska ringa till moster snart?
Tror nämligen att kusinen glömt säga att vi har ringt:P

Höres/Zanna!

Måndag, men jag tycker att vi...

Spolar tillbaka till helgen igen...
Usch vaknade till snön ute, och trot eller ej så snöar de lite igen nu:(
VILL INTE!!!!
Jag som trodde vi kunde vara ute och busa idag men icke, går nog att gå ut en sväng ändå sen men de är ju mycket roligare till en klarblå himmel:)

Dagen blir annars lugn, har sovit skit rent ut sagt inatt och har världens värk i rygg och nacke*hur sover jag egentligen?*
Jaja, får väl kanske försöka städa upp lite? Funderar redan på vad vi ska ha till lunch, vi har inte ätit frukost än eller Theo har ätit youghurt, han börjar bli trälig att få i mat igen nu efter helgen, han åt som en häst under hela lördagen och igår.
Men idag är de inte mycket som duger, så vi får se vad de blir för mat.
Just nu längtar jag till onsdag, dels för att vi ska till Barnmottagningen då, jag byter vecka då och så är de Bm besök då:P
Allt just på en onsdag;)

Hmpf, skulle vilja åka och handla de sista i Linköping men vi får vänta till slutet av månaden tyvärr:(

Nehe, sluta titta ut och ta dagen för vad den är kanske?

Höres/Zanna!

Vilka läser min blogg?

Ser att de är rätt många som läser min blogg ändå, så nu undrar jag vem är du?

Höres/Zanna!

Söndag!

Söndag igen, hatar dom samtidigt som jag älskar söndagar:P
Jag är trög jag vet men de innebär att de är ny vecka dock är de ju röd dag imorgon då.

Gårdagen var riktigt trevlig, alla var nöjda och belåtna och vi somnade efter en del bökande från Theo´s sida.
Men han blir lite sån när vi sover borta, händer ju inte ofta liksom.
Men men vaknade sent som attan idag, hade panik när ungen inte var i rummet, men han hade smitit ner till dom andra:P
Så vi åt frukost och grejade lite sedan gick vi ut och Theo fick cykla på hans "stora" cykel, blev inte så mycket till att vara inne utan var bara inne och åt i princip.
Sedan blev vi hemskjutsade, vi var ute och gick då med eller Theo cykla vi gick, går jätte bra och hoppas på att de ska vara fint väder imorgon med så han kan cykla då också.
Sedan tog jag och skrutt bussen ner till Maxi inhandlade juice, youghurt och lite annat, sedan hem hit och har ätit och myst i soffan.
Har sådan mensvärk som inte släpper:(
Men men tycker bebis kan komma snart istället, för gör rätt ont när den trycker på nertill.
Men men ska ju till Bm på onsdag, så vi får se då.

nehe, ska dra nu ska förhoppningsvis ta ett varmtbad!:D
Underbart för rygg och denna värk alltså:D

Höres/Zanna!


Grattis Birgit 90 år!:)

Jaha, har varit vaken ett antal timmar, har städat och gjort i ordning och diskat även ätit frukost och lite mellis:P
Väntar just nu på att tiden ska gå så ska jag snart, packa lite grejer, ifall vi sover borta inatt.
Sedan ringer nog bror snart och vill att vi ska komma bortåt så han kan köra ut oss till huset, sedan blir de mellangården:)
De blir en hel del med folk idag men de är roligt och mest roligt är de för Theo då mina kusiner är där, så han kan busa galet:)

Theo har suttit här nu och lyssnat på Nanne Grönwall-Håll om mig, ex. antal ggr och han är så himla söt när han sitter med sin mick och sjunger:) Sötnosen...
Nu står han och pratar med Matte som sitter ute på trappen de är hela 19 grader mot vår trapp*underbart*.

Bebis hade världens hicka hela förmiddan, men nu sover vi en stund igen och lär ju sova hela dagen nästintill så vi kan jävlas med mamma inatt;):P

Höres/Zanna!

Fredag.

Dagarna har varit rätt sega, har inte hänt så mycket faktiskt.
Igår var Theo, jag och mamma en sväng hos mormor, som vanligt var de roligt att träffa på henne och se hur pigg en människa kan bli i rätt miljö.
Sedan en sväng till huset och Theo fick åka traktor en sväng tillsammans med morfar, underbart enligt Theo:D
Dagen idag har varit lugn faktiskt, Ia var här en sväng och vi inhandlade taco ingredienser och käkade ihop, sedan gick hon redan vid 19.
Imorgon blir de kalas, för Birgit som fyller 90 år!*hurra,hurra,hurra!*
Ska bli trevligt, så underbart gott med smörgåstårta också:)

Tror faktiskt att bebis har fixerat sig helt nu, det trycker på något fruktansvärt där nere:P
Plus att jag är öm i revbenen jämt:P:)
Men den kan väl ligga inne ett tag till samtidigt som jag är väldigt nyfiken och mer redo än någonsin på att vara med om en förlossning till<3 Theo förstår faktiskt mycket mer än vad jag trodde han skulle göra, han har börjat tjata lite mer, och även prata med magen(bebisen) en hel del:D

Men men lite uppdate från mig ska dra nu:D

Höres/Zanna!


RSS 2.0