Babycafé, vinkningar o pratningar;):P

Haha, sistnämda ordet existerar inte men passande namn på denna rubrik..

Barnen vaknade vid 07.30 var helt fel för mig då jag är van o gå upp tidigare men med tanke på Theo´s näsblod attack inatt o att Ted vaknade av allt så blev de ju rätt med sömnen i varje fall..
Men men Matte gick upp med barnen utan problem, undra vad han har gjort?;P Ne vars..
Men jag kunde inte somna om så låg mest o mös under täcket, sedan blev de packning o påklädning för att barnen o jag skulle bege oss mot Babycafé/öppen förskola(de är barn i alla åldrar där under denna tid ändå).
Så vi mötte Sara, Bella, Jenna o Casey i stan sedan for vi mot väster, där även Jeff o Jonas dök upp.
Blev ett par timmars sång, lek o fika o en massa prat i vanlig ordning sedan for vi mot stan.
Där vi vandrade med brudarna en sväng.
Sedan for vi till Jeanette för att umgås o se Madelene(stavning), hennes bror Fredrik o Johannas bebis. Jätte söt o jag fick gosa fast jag blev nerspydd o mina barn hellre ville umgås med mig..

Gick hemåt hit o gjorde pyttipanna då Theo ville äta rödbetor, åt lite sedan kom bror en sväng.
När han hade gått så satt jag med ungarna på golvet o rätt var de var vinkade mini åt mig, helt utan förvarning, o de gör han hela tiden när man vinkar åt honom även om han vinkar åt alla håll o kanter så rör han med fingrarna.. Sötnöten!
Han har även pratat mkt sedan vi kom till Jeanette men här hemma har han testat verkligen sin röst, helt otroligt vad stor killen är.. O han tar sig mer o mer fram o snabbare o snabbare går de. Så snart kryper han nog ordentligt, för nu vet jag inte vad jag ska kalla de han gör för;P

M
atte kom hem framåt kvällen här o då begav jag mig till Mia o skrev min prinsessa Minobe Qina Qaramia på mig:)

nu ska jag lägga mig för imorgon ska jag till Bvc med barnen, men de är Theo som ska göra 4 årskontroll imorgon mammas stora kille<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0