Help I need somebody..

Just nu känns de så för oss, jag har haft en jobbig ångest inatt efter att jag drömde en hemsk mardröm..
Ordena läkarn gav mig inatt ekar i huvudet än...I drömmen alltså..


Så dagen idag har bestått av egen gjord trolldeg, mys, mkt prat o sjungande, just nu lyssnar vi på Love the way you lie, med Rihanna o Eminem, Theo sjunger också ni ska bara höra hans engelska;):P

Miniprins slog precis ihop i min famn stackarn han är helt slut han har sovit mellan 07-23 typ sedan var han vaken fram till 00.30 typ sedan slog han ihop fram till 03 sedan satt jag med sötis till 05 vaknade kl 07 då gick Matte upp sedan har han bara sovit drygt 40 minuter under hela dagen så killen behöver sömn, och vi har hinkat i honom vatten då han är så hes så de knappt hörs när han försöker gråta o göra andra ljud ifrån sig. Jag låter som hej kom o hjälp mig men jag överlever nu, jag tycker bara synd om miniprins.


Och självklart storprins o nu är jag orolig men får man någon vettig hjälp så fan heller rent ut sagt!
Har jag fått några vettiga svar idag?
Ne, bara massor med tomma ord. Jävla sjukvård, är så rädd att de ska visa sig vara något mer allvarligt för vem fan vet hur de ser ut i min kille? Hur ont han egentligen har, är de dom som har  suttit med honom och tagit hand om honom och sagt att allt kommer bli bra i 3 år!
3 jävla år har jag ljugit mitt barn rakt upp i fejjat, 3 år utan några jävla svar, 3 år har jag försökt få fram vad vi vill få sagt, men alltid har vi blivit bortknuffade!
Min älskade kille blir 4 år snart, och jag vet att han är stor för sin ålder och allt men han får "vanlig" mat som alla andra, han äter allt bara han vill. Men vad gör man med en kille som inte vill för han inte kan bajsa och är rädd för att kräkas? Tvingar, nej men erbjuder han allt mellan himmel o jord.
Idag åt han för första gången kl 12.30 det var en liten youghurt och en banan, sedan har han ätit 4 chicken nuggets vet att de inte är nyttigt men han fick välja idag, då Svea har varit/är här.
O han åt alla 4 o lite pommes, mkt nej!

Theo fyller snart, och uppepå det så verkar de som vi kommer få ett par tusen kr mindre från försäkringskassan för de har tappat bort ett papper igen!
ÅHHH, hade tänkt köpa en massor grejer till storplutt och även köpa ett par nya vinterskor till en själv, skit också.. Jaja, bara se glad ut. Men ska ringa o tjata på idioterna, för jag måste ju betala hyran de andra är tack o lov betalt, men vi vill ju gärna leva resten av månaden!

Kommentarer
Postat av: Sara

jag hejjar på er <3 det ordnar sig ska du se ;) Det gör det alltid! Pussa barna <13 kramis!

2010-11-25 @ 18:49:25
URL: http://mammaochisabella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0