Ny dag nya tag..

Gårdagen slutade i katastrof mådde piss dåligt inatt, men måste lära mig att jag kan ta tag i mina bekymmer så småningom men de är inte lika viktiga som barnen o mitt eget mående.
Men hur är det när mitt mående är bättre men bra vänner o inga ord, som bara sviker. Men summa summarium blev natten så småningom bra.
Sov ungefär 4 timmar, sedan upp o väcka Theo o göra oss klara för bussen såg folk gå från busshållplatsen men trodde de bara tittat sin buss o sedan gick jag iväg.
Men väntade o ingen kom hoppade på en stadsbuss jag o storprins, o åkte runt sedan for vi vidare till stan tänkte yes de kommer en buss om ca 5 min.
Ingen buss kom o jag hittade till slut någon o prata med, o visst fan hade flera bussar blivit inställda men att de skulle gå en 10.20 problemet var att de var läkarbesök kl 11 plus tömning så de kunde ju inte se till att ha en tid till 12 för läkarbesöket o att åka in till Linköping i detta kaos med all snö ville jag inte riskera o kanske inte komma hem igen på ett bra tag.
Så vi åkte hem, skit förbannad var jag men nu är vi hemma o allt är frid o fröjd, blir stan lite senare sen o bara ta de lugnt förövrigt..
Men har hunnit en jäkla massa fram till nu...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0