Snart är maj här

Har varit mkt en tid nu och allt har inte gått som jag och älskling vill. Men vi har inte gett upp helt än. Idag är det söndag de innebär att mammas guldklimpar dyker upp så småningom:) Just nu slappar jag och hjärtat i soffan har varit fullt upp i helgen igår blev de stan tillsammans med barnens pappa, flickvän och såklart mammas prinsar vi tittade på Sean Banan och barnen fick skiva, plansch och Theo fick en tröja. Sedan hem hit slappa en stund sedan kom en gammal vän för och hämta Theos gamla säng. Efter de for baby, Marie och jag till Lönsås på grillat sedan vidare till bilträff i Linköping. Trevlig dag men hade jätte ont i fötterna efteråt:( Och idag är jag slutkörd. Nehe fortsätta slappa framför tvn sedan greja lite. Älskar min familj och kommande bebis:)


25 april:)

Och idag går de i lugnets tecken för Theos del i varje fall efter och knappt sovit inatt. Ted mår bra trots lite snorigheter.
Gårdagen var bra, vi åkte till Linköping efter lunchen här hemma, gick på Ikea sedan var vi hos Jonas pappa och hälsade på. Var jätte trevligt och mysigt och komma iväg bara vi 4:)
Idag ska vi plocka, städa och greja och Theo ska få spela lite senare:)
Nehe, nu ska vi dra en sväng, äta bör man ju:)
Älskar min underbara familj<3

22 april 2012

Om en månad från och med idag så har jag fyllt som igår och min älskade miniprins fyller två år som imorgon, med andra ord fyller jag den 21 maj och han den 23. Känns märkligt att tiden har gått så fruktansvärt fort, känns som de var nyligen jag ammade min lille pöjk, och ännu värre är de att Theo fyller 6 år i år, och de känns som de är nyligen jag hade min lille goseplutt i famnen, det kan jag ju ha idag med men då var han inte lika stor:)
Ungarna sitter i badet just nu ska snart duschas matas med kvällsmat sedan direkt i säng, har varit en rolig dag med 5 timmars bus på Bill och Bull lekland:)
Så både jag och baby är lite sega, skönt när barnen är så stora och kan bada och roa varandra själva, dock ser vi dom hela tiden skulle aldrig låta dom sköta de själva helt:)
Igår var de en dag med mkt på schemat också, först ner till Barnens dag nere vid stadsparken, var inte så jätte mkt där men tror de räckte till ungarna, iväg till Loppisen på Väster sedan hem flytta om då Theos nya säng kom hem hit, den är med rutschkanan hela 320 cm lång:P Haha, men roligt har ungarna med den i varje fall:)
Sedan blev de räk och äggmackor sedan lördagsgodis och i säng:)
I fredags var de också fullt upp då Theo lyckades bli biten av sin råtta han hade fått, men visade sig inte vara farligt då han har fått sprutorna som han skulle, skönt det:)
Så back to reality imorgon igen, med dagis och grejer, älsklingen ska åka ner till Svets på tisdag, hoppas han får börja där snart då han verkligen vill det:)
Torsdag är de Ultraljud igen då mini i magen ville icke visa upp sig sist ordentligt:) Men tackar ju inte nej till att se skrutten igen;) Hoppas på att den visar upp sig då den inte gjorde de sist o nu när de är en läkare har de nog lättare och se;):P Men som sagt bara den lille mår bra skiter jag i könet men roligare och kunna kalla den vid namnet istället för den, det eller något annat:)
Nehe, nu duschar baby ungarna så ska väl vara lite hjälpsam och fixa kvällsmat, så vi får pusta ut inför morgondagen;) Men de är roligt med ungarna hemma känns helt tomt och ensamt utan dom så är så underbart lycklig vid att jag får det största "lasset" vill inte riktigt kalla de för lass, men ja ni vet vad jag menar:)
Älskar min underbara fästman, Theo, Ted och mini i magen<3

Vecka 21 (20+1)/Övrigt om dagarna som gått:)

Var på ultraljud i torsdags och de är en frisk liten krabat därinne och allt ser bra ut. Dock ligger moderkakan i framvägg som den aldrig har gjort förut så är en därför jag inte känner den lille därinne. Och i och med att Jonas pappa har harmynta så ville de se ansiktet(varför de nu ska de för då de ändå inte kan operera nu och de är en lätt operation) men den lille gömde sig bakom moderkakan och sin lille hand, så ska tillbaka om ca 2 veckor igen.
H*n ville heller inte visa kön men vem vet de kanske h*n gör då:)
Sitter i soffan just nu medans älsklingen har snarkat sedan 2 timmar tillbaka men jag kan inte få ro i kroppen har en önskan som jag verkligen vill ska ske men kan tyvärr inte få den att ske utan någon hjälp så håller tummar och tår att de kommer lösa sig. Skulle betyda så mycket!
Känner den lille lite grann i magen och myser samtidigt så är jag rädd att de skulle vara något annat jag känner men jag vet ju innerst inne att de är den:) Har varit på utbildning i 2 dagar i ekonomi, var riktigt intressant och roligt att få höra saker som man inte visste eller var riktigt medveten om så nu har jag ett intyg därifrån att jag har fullföljt den kursen.
Barnen åkte till pappa idag men kommer hem på söndag, känns väldigt tomt här hemma utan dom men samtidigt har de varit skönt nu ikväll och bara mysa utan några måsten med baby, nu efter en intensiv period med sjukdommar och grejer. Men som sagt saknar gör jag ju alltid när jag inte har dom nära mig, kändes konstigt två dagar på kursen jag har gått och vara utan barnen. Men men barnen måste få träffa sin far med:)
Nehe, usch börjar få lite ont i rygg och känner som små sammandragningar så ska väl gå på toan för 711 gången idag och sedan bädda ner mig bredvid älsklingen<3
Godnatt gott folk:)

Zanna♥Jonas

Vad heter ni? Zanna & Jonas

Hur träffades ni? Vi träffades här hos mig på min inflyttningsfest och nere på CB och där vi pratade bara lite grann. Dagen efter skrev vi med varandra och träffades sedan var vi fast vid varann.

Hur länge har ni varit tsm?
Den 20/2 i år firade vi 1 år ihop:)

Är ni förlovade?
Ja vi förlovade oss den 7/7-11:)

Bor ni ihop? Ja det gör vi! :)

Har ni barn? Vi väntar vårat gemensamma första barn till den 31 augusti:)

Har båda körkort?Ingen utav oss, men han tar sitt snart:)

Isåfall, vem kör bäst?Han:)

Kommer du ihåg er första kyss? Ja de gör jag, vi hade träffats i en vecka nästan innan vi kysste varann, innan pussades vi bara:)

Vem sa "Jag älskar dig" först? Han:)

Vem är äldst? Jonas är äldst, han blev ju 26 i februari och jag fyller 22 nu i maj.

Vilka stjärntecken är ni? Jag är tvilling/oxe, och han är Vattuman.

Vem fyller först på året? Han:)

Vem är längst? Han:)

Vem sjunger bäst? Ja, du jag tror jag:P

Håller ni i handen på stan? Såklart, men inte bara på stan :)

Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej!

Kände ni varann innan ni blev ihop?
Ja, vi kände varandra innan.

Blev du kär i första ögonkastet? Inte kär men väldigt intresserad;)

Har ni någon speciell låt?
Ja flera st.

Har ni stora framtidsplaner? Absolut:)

Har ni gråtit i varandras armar? Många gånger.

Har ni varit utomlands tillammans? Nej.

Vem lagar bäst mat? Där måste jag väl säga att det är jag:)

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myser i soffan och värdesätter lugnet efter ungarna;)

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Han är väldigt duktig på att pussas innan och efter:)

Blir du lätt svartsjuk? Nja, inte så farligt. Känner mig trygg i våran relation, men visst kan man bli avis ibland, och speciellt när man är gravid och inte känner sig så attraktiv:)

Brukar ni bråka? Mest gnabb när vi är oense om något, om de nu händer:)

Ringer eller SMS:ar ni mest?
Både och men vi smsar mer, tycker de är mysigt och få ett gulligt sms:)

Vad är hans/hennes finaste kroppsdel? Väldigt mkt, men älskar hans leende:)

Brukar nån av er prata i sömnen? HAN:)

Brukar nån av er snarka? Vi båda:P

Nu så ska vi se till att de händer lite här....

jag har varit värdelös på att skriva bloggen men har bara inte känt för de.. Men nu så..
Idag är jag lycklig, trots att jag vill ha en del förändringar i mitt liv men de är småsaker i jämförelse med det jag har önskat mig och som jag fått...
Har ju som sagt två underbara ungar som jag har på heltid, dom är bara hos pappa varannan helg, känns så mycket bättre så.
Jag har en underbar man vid min sida, som älskar mig och mina barn för dom vi är och inget annat<3
Jag har en växande person inuti mig som igår fyllde hela 20 veckor(19+0):)
Så halva graviditeten kvar sedan är den lille hos oss:)
Känns otroligt såhär i efterhand hur allting har blivit till de bättre, jag har varit så nertrampad som de bara går och nu är jag så stark jag bara kan. Jag ångrar aldrig att jag fick mina barn med M men jag är så glad över att det är over and out med honom.
Och jag trodde att de jag kände då var kärlek men icke, de jag känner nu är ÄKTA kärlek.
Att sakna en person som bara går till affären, att ha en man som kan pussa mig helt spontant och som jag delar säng med de är lycka.(M och jag sov inte ens i samma säng en lång period innan Ted kom och absolut inte efter, då där hade jag kunnat räkna ut att detta är slutet, men icke.)
Med detta inlägg vill jag meddela att jag är tillbaka och kommer nu att blogga betydligt mer, för nu ska jag göra en updaté om dom underbara söner som finns och den egna individen så ni också kan följa mig. Och detta är en blogg i mina ord och inga andras de är en blogg där jag kommer skriva om dagar som är bra och dagar som är sämre.
#mce_temp_url#

RSS 2.0