Nu så ska vi se till att de händer lite här....

jag har varit värdelös på att skriva bloggen men har bara inte känt för de.. Men nu så..
Idag är jag lycklig, trots att jag vill ha en del förändringar i mitt liv men de är småsaker i jämförelse med det jag har önskat mig och som jag fått...
Har ju som sagt två underbara ungar som jag har på heltid, dom är bara hos pappa varannan helg, känns så mycket bättre så.
Jag har en underbar man vid min sida, som älskar mig och mina barn för dom vi är och inget annat<3
Jag har en växande person inuti mig som igår fyllde hela 20 veckor(19+0):)
Så halva graviditeten kvar sedan är den lille hos oss:)
Känns otroligt såhär i efterhand hur allting har blivit till de bättre, jag har varit så nertrampad som de bara går och nu är jag så stark jag bara kan. Jag ångrar aldrig att jag fick mina barn med M men jag är så glad över att det är over and out med honom.
Och jag trodde att de jag kände då var kärlek men icke, de jag känner nu är ÄKTA kärlek.
Att sakna en person som bara går till affären, att ha en man som kan pussa mig helt spontant och som jag delar säng med de är lycka.(M och jag sov inte ens i samma säng en lång period innan Ted kom och absolut inte efter, då där hade jag kunnat räkna ut att detta är slutet, men icke.)
Med detta inlägg vill jag meddela att jag är tillbaka och kommer nu att blogga betydligt mer, för nu ska jag göra en updaté om dom underbara söner som finns och den egna individen så ni också kan följa mig. Och detta är en blogg i mina ord och inga andras de är en blogg där jag kommer skriva om dagar som är bra och dagar som är sämre.
#mce_temp_url#

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad härligt att du mår bra och är lycklig. Roligt att du väntar ytterligare en liten en. Tycker vi får ta och ses. Ni kanske kan komma och hälsa på oss snart? Vi har ju flyttat till eget nu.Kram Sanna

2012-04-07 @ 14:57:23
URL: http://mammasvardag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0