Vecka 21 (20+1)/Övrigt om dagarna som gått:)

Var på ultraljud i torsdags och de är en frisk liten krabat därinne och allt ser bra ut. Dock ligger moderkakan i framvägg som den aldrig har gjort förut så är en därför jag inte känner den lille därinne. Och i och med att Jonas pappa har harmynta så ville de se ansiktet(varför de nu ska de för då de ändå inte kan operera nu och de är en lätt operation) men den lille gömde sig bakom moderkakan och sin lille hand, så ska tillbaka om ca 2 veckor igen.
H*n ville heller inte visa kön men vem vet de kanske h*n gör då:)
Sitter i soffan just nu medans älsklingen har snarkat sedan 2 timmar tillbaka men jag kan inte få ro i kroppen har en önskan som jag verkligen vill ska ske men kan tyvärr inte få den att ske utan någon hjälp så håller tummar och tår att de kommer lösa sig. Skulle betyda så mycket!
Känner den lille lite grann i magen och myser samtidigt så är jag rädd att de skulle vara något annat jag känner men jag vet ju innerst inne att de är den:) Har varit på utbildning i 2 dagar i ekonomi, var riktigt intressant och roligt att få höra saker som man inte visste eller var riktigt medveten om så nu har jag ett intyg därifrån att jag har fullföljt den kursen.
Barnen åkte till pappa idag men kommer hem på söndag, känns väldigt tomt här hemma utan dom men samtidigt har de varit skönt nu ikväll och bara mysa utan några måsten med baby, nu efter en intensiv period med sjukdommar och grejer. Men som sagt saknar gör jag ju alltid när jag inte har dom nära mig, kändes konstigt två dagar på kursen jag har gått och vara utan barnen. Men men barnen måste få träffa sin far med:)
Nehe, usch börjar få lite ont i rygg och känner som små sammandragningar så ska väl gå på toan för 711 gången idag och sedan bädda ner mig bredvid älsklingen<3
Godnatt gott folk:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0