18 juni

Har varit en rätt så hektiskt dag fram till middagen sedan hamnade man hos Annelie och Mattias så då blev de lugnt då man blev servad med mat och barnen sköter sig själva i princip. Vara lite social innan man åker hemåt Ted har ju inte sovit middag idag heller så han kommer tvärslockna när vi kommer hem. Lite dålig måndagshumor på de hela Killar är födda mellan kvinnans ben men ändå spenderar dom resten av livet på att komma in där igen.....ska vi kalla de hemlängtan?


16 juni 2012

Har varit mycket nu vad gäller barnen, mig själv och en hel del runt om. Men nu är vi tillbaka på plan igen dock så kommer de ske en del saker framöver men de är ingenting jag skriver om än. Dagen idag har varit lugn då min kropp har protesterat baby har tvättat lagat mat och tagit hand om barnen mesans jag har slappat från och till idag. Men har diskat och plockat och varit i affären eller vi allihop var där:) Sedan ute en stund och njöt av vädret efter de så fixade jag och Theo lördagsmyset:) Så vi har suttit framför tvn en stund och ätit lite popcorn sedan har jag klippt naglar och så på barnen:) Nu är de läggdags och en annan ska vika tvätt och sedan duscha och krypa ner i sängen som nu står i vårat nytapetserade sovrum:) Så ska fota någon dag framöver och visa er hur fint vi har fått det:) Igår gick jag in i vecka 30(29+0) så 9-13 veckor kvar så är bebis här:) men gör ingenting om den bestämmer sig för att titta ut runt vecka 37+0 med andra ord 38 då den är "färdigbakad". Så jag hoppas på en graviditet i 8 veckor till sedan är de över;) haha, blev mycket babbel där nu men men. Ska fota tjockis mage till nästa vecka då jag gått 30 fulla veckor:) Älskar mina underbara barn och min älskade fästman/sambo<3


Vila i frid älskade Qina<3

Idag den 5 juni 2012 fick min älskade prinsessa Qina somna in kl 11.10<3 Tårarna slutar aldrig rinna och de värker i mig när jag tänker på att jag aldrig kommer få ha dig i min famn:( Men vi hittade en underbar plats där du nu får njuta av utsikten, älskar dig min underbara lilla sessa Minibe Qina Qaramia<3


Liten update

Nu är vi helt på plats i lägenheten barnen är på dagis och jag slappar i soffan:) Ska hämta dom om typ en timme, älsklingen är påväg till Stockholm för jobb, saknar honom redan men han kommer ju ikväll:) Idag går vi in i vecka 28 och detta händer denna vecka, Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?


RSS 2.0