Den 24 maj

Igår blev lillprinsen hela 2 år och en annan packade för fulla muggar här hemma. Idag sker flytt till en lägenhet som är hela 20 kvm större:) och de är bättre område där, med massor av lekplatser och massor med grönområde. Nu sitter jag och håller tummarna för nyckeln ska hamna i min hand snarast. Sedan är de full fart:) ungarna har sovit hos Lotta inatt och mamma hämtar dom där vid 11:) sedan kommer dom till lägenheten vid 14:) Nehe få lite gjort kanske har inte mycket kvar. Karln säckade precis men ska väcka honom igen snart. Idag är de precis 100 dagar kvar tills bebis är beräknad så snart är jag 3 barnsmor:) Bilden är tagen nu på morgonen och katterna ligger där nu med och myser fast han snarkar:)


För 2 års sen

Var min lille kille beräknad att titta ut till oss idag men icke han valde och dröja sig kvar i hela 4 dagar till:) Men minns känslan jag hade för 2 år sedan att ska han aldrig komma ut? Men de gjorde han ju men de kändes segt då för 2 år sedan. Idag är de kanonfint väder så blir utelek och bara allmänt mys:) Imorgon är de cirkus för mig, Theo och mamma:) Måndag fyller jag år men vi firar mig och lilleman samma dag. Och onsdag fyller ju lilleman år<3 Ha en underbar lördag allihop för de ska jag ha med min älskade familj<3 Idag är jag gravid i vecka 26 med lillbus som grejar så i magen:)


Inte många dagar kvar

Tills miniprins blir hela 2 år gammal och jag fyller 22. Just nu är ungarna hos sin pappa, Jonas jobbar och jag ligger i sängen än. Händer väldigt mkt runtomkring just nu och en annan hinner knappt med de är ju enbart typ 13-15 veckor kvar till bebis kommer:) Nehe fortsätta glo tv och slappa galet en stund till? Finns inte så mycket annat jag kan göra just nu. Ha en underbar lördag allihop de ska jag försöka ha<3


Inne i maj månad

Nu är vi som sagt inne i maj månad och Valborg var bra. Solen har varit framme i ett par dagar nu och trots att saker går helt åt h*lvete så försöker jag se de positiva och ta en dag i taget. Är så förbannat ledsen och trött inombords men när jag ser ungarna så skiner jag upp:) Men tanken om kommande bebis står still då vi Måste flytta men inte kan:( och de finns ingen plats i denna lägenhet. Så ligger vaken nu 04.39 och har varit de sedan 02 så fick cirkus 1 1/2 timmes sömn, lovely or not. Älsklingen snarkar på Ted drömmer lite och Theo sover hos farmor för andra natten. Och tur är väl de när jag ska gå på krigsstigen idag(torsdag). Nehe ta sig upp och greja här hemma kanske? Kan ju ändå inte somna.


RSS 2.0